Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

team foto

Op 26 april heeft Mechtild Stultiens uit handen van burgemeester Jack Mikkers een Koninklijke onderscheiding uitgereikt en opgespeld gekregen. Zij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Als bedrijf heeft Artishock events & marketing, onder leiding van Mechtild, vele betekenisvolle en in het oog springende concepten bedacht en uitgevoerd. Steeds opnieuw wist en weet Mechtild, vanuit een sterke creatieve visie, extra glans te geven aan een project.

Haar niet aflatende inzet en drang een project steeds weer groter en betekenisvoller te maken, is in de regio en zelfs daarbuiten niet onopgemerkt gebleven. Nationaal (o.a. organisatie Koninginnedag in ’s-Hertogenbosch in 2007, kennismakingsbezoek Koninklijk Paar in 2013 en Koningsdag 2017 in Tilburg) en zelfs internationaal (o.a. start Tour de France in ’s-Hertogenbosch in 1996 en in Rouen, Frankrijk in 1997, alsook het wereldkampioenschap voetbal in Bordeaux, Frankrijk in 1998) heeft Mechtild zich weten te onderscheiden.

Het siert Mechtild dat zij zelf graag op de achtergrond blijft en haar professionele kennis en ervaring ook regelmatig en belangeloos inzet voor charitatieve, sociale en culturele instellingen, in de hoedanigheid van onder meer voorzitter, bestuurslid, lid Raad van Toezicht of adviseur.

Wij zijn enorm trots op haar en het feit dat haar betrokkenheid, haar langdurige inzet voor vele goede en mooie initiatieven (en niet in het minst voor onze mooie Hertogstad), op deze fraaie wijze wordt erkend en gewaardeerd. Een heuse kroon op haar werk!

 

f005cbde 4e41 f513 6691 75e58bed34b4