Ons DNA

Wij maken momenten die bijblijven

Sinds 1994 verbindt Artishock mensen door het bedenken, visualiseren en produceren van momenten die raken in hoofd én hart en echt iets opleveren. Hierbij gaat het steeds om een mix van live, online, hybride of andere tastbare belevenissen. Deze momenten samen geven positieve betekenis aan jouw unieke verhaal en werken sturend op gedrag van doelgroepen. Dit is de kracht van Artishock: het creëren van betekenisvolle verbindingen tussen merken en doelgroepen en die positieve impact genereren voor jouw mensen en jouw relaties.

Wij zijn denkers en makers

Met een communicatiestrategie, advies, creatieve conceptontwikkeling en design en styling als kapstok van jouw verhaal, halen we alles uit de kast om onderscheidende en verbindende belevingen voor jouw, doelgroepen, werknemers of relaties te maken. Onze ervaren projectmanagers, marketingspecialisten, strategen en activators zorgen ervoor dat jouw verhaal daadwerkelijk tot leven komt, doorverteld wordt en levend blijft. Op welke manier en in welke vorm dan ook.

Ons verhaal

Iedereen heeft een verhaal​​
Ieder mens​​
Iedere organisatie​​
En dat verhaal​​
Maakt wie je bent​​

Zonder verbondenheid​​
Van mensen en momenten​​
Geen verhaal​​

​​Wij maken die verbinding​​
En vertalen jouw communicatievraagstuk​​
Naar momenten die bijblijven​​
En opleveren​​
Van strategie en branding,

Tot campagnes en special events
Met onze uiteenlopende expertise
Leggen wij de ziel van jouw organisatie bloot

Daar begint communicatie
En daar begint de oplossing

Wij zijn vindingrijk
Wij bedenken oplossingen die verbinden
Wij maken momenten die raken
En voeren ze uit tot één verhaal

Wij zijn Artishock
Wij maken jouw verhaal betekenisvol
Binnen de geldende regels
Buiten de geijkte paden

onze pijlers

Strategie & Conceptontwikkeling

Wat is jouw verhaal?
Wat is jouw onderscheidend vermogen, wat leeft er onder jouw doelgroep en hoe kunnen we jouw verhaal met de juiste uitstraling en beleving overbrengen naar de doelgroep? Wij leggen de ziel van jouw organisatie bloot en vertalen het marketingstrategisch vraagstuk vanuit de inhoud naar een compleet communicatieconcept. Zo creëren we momenten met impact die bijdragen aan de koers van jouw organisatie.

icoon concept lamp blauw
icoon design potlood blauw

Design & styling

Design & styling

Hoe ziet jouw verhaal eruit?
Vanuit het concept creëren we een herkenbare visuele stijl dat bij iedereen het juiste gevoel van herkenning en beleving oproept. Van huisstijl tot aan branding en event styling. We geven alle communicatiemiddelen op een dusdanige manier vorm, dat zintuigen geprikkeld worden en de boodschap versterkt wordt.

Activatie & productie

Hoe brengen wij jouw verhaal tot leven?
Onze missie is pas echt geslaagd als een boodschap wordt onthouden en doorverteld. Wij brengen jouw verhaal in deze productiefase tot leven door doelgroepen, merken en samenleving aan elkaar te verbinden. Met onze aanpakkersmentaliteit dragen wij zorg voor de gehele projectbegeleiding, de regie, de grafische vormgeving en styling en de realisatie van het communicatieplan. Zo maken we van jouw financiële uitgave een investering voor de langere termijn.

icoon productie tandwiel blauw