Op Sporen van Ondermijning

Samen voor een veilige bovenwereld!

4 jaar lang ontwikkelende Taskforce-RIEC diverse versterkingsprogramma’s in de aanpak tegen ondermijnende criminaliteit. Met het congres Op Sporen van Ondermijning werden bezoekers op een interactieve manier meegenomen in de resultaten en werd het netwerk aan elkaar verbonden.

Opdrachtgever | Taskforce RIEC

Type project | Congres

Jaar | 2022

In de miljoenennota van 2018 is incidenteel geld beschikbaar gesteld ter versterking van de aanpak van ondermijnende criminaliteit. Samen met diverse partners creëerde Taskforce-RIEC met dit geld vier versterkingsprogramma’s om ondermijning integraal aan te pakken. Deze versterkingsprogramma’s liepen eind 2022 af. De wens van Taskforce-RIEC was om een congres te organiseren waar resultaten van deze programma’s en kennis onderling gedeeld konden worden en het netwerk aan elkaar verbonden werd. Artishock stond aan de lat voor conceptontwikkeling, programmering, design en de communicatie.

Vraag

Antwoord

De aanpak van ondermijnende criminaliteit gaat over het opsporen van criminaliteit en factoren t.b.v. preventie. Wat hebben de versterkingsprogramma’s opgeleverd de afgelopen vier jaar? De inzichten hieruit hebben we vertaald naar de titel; Op sporen van ondermijning, samen voor een veilige bovenwereld! Zowel in de aankleding als de programmering kwamen deze diverse sporen terug; in een animatie, een interactieve talkshow en in workshops. Er waren ook expo’s waar bezoekers letterlijk een spoor volgden en ze verhalend meegenomen werden in de diverse versterkingsprogramma’s.

Festival

Festival Groei

Driessen Groep

Online talkshow

De Staat van Leiderschap

De Baak & VNO-NCW

Product lancering

HP Elite Dragonfly

HP

Campagne

De Bossche Bespaar Karavaan

Gemeente 's-Hertogenbosch

Live event

Graduation Show MomenTUm

TU Eindhoven

Talkshow

Take a Seed

Plantum

Opening

Kind is Koning

Willem-Alexander Kinderziekenhuis

Fondsenwervend event

Swim to Fight Cancer

Stichting Swim to Fight Cancer

sportevenement

Gold on Ice – Huldiging Ireen Wüst

Provincie Noord-Brabant

Fondsenwervend event

Villa Pardoes Winterrun

Villa Pardoes