Onderwijs van Morgen Live!

Online talkshow en workshops

Vanwege COVID-19 moesten we met een passend alternatief komen voor de jaarlijkse fysieke bijeenkomst voor de onderwijssector. Resultaat: Onderwijs van Morgen LIVE, een online talkshow, gevolgd door diverse parallelle workshops met afsluitend een plenaire terugkoppeling. Alles verpakt in een een fraai vormgegeven uitzending!

Opdrachtgever | Malmberg

Type project | Online talkshow

Jaar | 2022

Ieder jaar laat Malmberg, uitgever van lesmethodes, zien waar zij mee bezig is en wil zij haar doelgroep, docenten, inspireren en informeren. In het voorjaar van 2021 kon dat vanwege coronamaatregelen wel live, half live, niet live, een beetje live… Kortom, veel onduidelijkheid. Vraag aan Artishock; informeer en inspireer onze primaire doelgroep (docenten) met een dynamisch en interactief programma, rekening houdend met de geldende maatregelen op gebied van COVID-19.

Vraag

Antwoord

De uitzending van Onderwijs van Morgen LIVE kreeg als thema ‘Groei’ en werd gehost door Malou Petter. Nieuwslezeres en voormalig Jeugdjournaal presentatrice, zelf ook telg uit een onderwijsfamilie, ging in gesprek met o.a. neuropsycholoog Jelle Jolles, futuroloog Farid Tabarki, diverse specialisten op onderwijsgebied en natuurlijk verschillende docenten. Daarnaast werden de docenten van het jaar in het zonnetje gezet en lieten we verschillende kinderen aan het woord. Tijdens de zogenaamde VO-talks konden de kijkers zelf kiezen over welke onderwerpen ze meer wilden weten – en mee wilden praten. Resultaat: zo’n 5.000 deelnemers zagen een sprankelende uitzending en werden geïnspireerd om de dag die volgde net weer even anders te beginnen. En dat is mooi, want kinderen zijn per slot van rekening de toekomst!

Video afspelen

Talkshow

Brabant Solar Day Online

Provincie Noord-Brabant

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

Online talkshow

Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Provincie Noord-Brabant

Fondsenwervend event

Swim to Fight Cancer

Stichting Swim to Fight Cancer

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Beurs

Zorg & ICT beurs

PinkRoccade Healthcare

Product lancering

HP Elite Dragonfly

HP

Campagne

EKP maakt ontmoetingen…

EKP

Kennis-event

EXPO Miscanthus

Vandinter Semo

Congres

Op Sporen van Ondermijning

Taskforce RIEC