Villa Pardoes Winterrun

Tocht voor kampioenen

Met heel veel plezier organiseert Artishock al sinds 2019 de Villa Pardoes Winterrun. Een sponsorloop om geld op te halen zodat we gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een onvergetelijke vakantiebeleving aan kunnen bieden.

Opdrachtgever | Villa Pardoes

Type project | Fondsenwervend event

Jaar | Jaarlijks

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Artishock zet zich al sinds 2019 in om samen met de organisatie en hardloopvereniging GoRun ieder jaar een fondsenwervend sportevenement op touw te zetten. Zodat deze gezinnen geheel kosteloos van een sprookjesachtige week kunnen genieten. Ook verzorgen we de gehele communicatie rondom deze sponsorloop.

Vraag

Antwoord

Villa Pardoes winterrun is een tocht voor kampioenen. Enerzijds de kampioenen die deelnemen aan de run en met donaties de verblijven van gezinnen mede-mogelijk maken, anderzijds de kampioenen voor wie we dit allemaal doen. De ernstig zieke kinderen en hun gezinnen. Door deel te nemen aan deze sponsorloop en donaties op te halen zorgen we er samen voor dat gezinnen een onvergetelijke week in de Villa kunnen doorbrengen. Een dankbaar project waar Artishock met veel plezier aan werkt!

Video afspelen

Online talkshow

Onderwijs van Morgen Live!

Malmberg

Koninklijk event

Nationale Koningsdag Tilburg

Gemeente Tilburg

sportevenement

Vestingloop

Stichting Vestingloop

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

Campagne

De gewone schoolkantine

Voedingscentrum

Jubileum

Een jubeljaar

Maatschappij van Welstand

Community event

WinTU/er Village

Technische Universiteit Eindhoven

Talkshow

Aandacht voor Elkaar

Rijksoverheid

Campagne

Kleine Zaden, Grote Daden

Plantum

sportevenement

Gold on Ice – Huldiging Ireen Wüst

Provincie Noord-Brabant