Aandacht voor Elkaar

Ruimte geven en verhalen delen tijdens COVID-19

Voor gemeente ’s-Hertogenbosch bedachten we een vorm om de campagne ‘aandacht voor elkaar’ op een passende en aantrekkelijke wijze af te trappen. Dit deden we door middel van een talkshow waarin onder andere premier Rutte en minister De Jonge in gesprek gingen met Brabanders met een bijzonder verhaal.

Opdrachtgever | Rijksoverheid

Type project | Talkshow

Jaar | 2020

Op 6 oktober 2020 bezochten premier Rutte en minister De Jonge de provincie Noord-Brabant in het kader van de landelijke aftrap van de campagne ‘Aandacht voor Elkaar’. In dit Corona jaar was het belangrijk om elkaar de ruimte te geven om verhalen te delen. De corona-cijfers namen toe en de tweede golf was al in aantocht. Aan ons de vraag om een mooie vorm voor deze campagne te bedenken.

Vraag

Antwoord

We creëerden 6 stilistisch vormgegeven en ruim opgezette keukentafel-settings waarbij de premier en de minister aanschoven bij diverse Brabanders met een bijzonder verhaal om op die manier ‘aandacht voor elkaar’ heel concreet en zichtbaar te maken.

Vervolgens waren ze te gast bij Tijd voor MAX, dat voor de gelegenheid live werd uitgezonden vanuit de Brabanthallen. Een bijzondere bijeenkomst met bijzondere verhalen!

Festival

Festival Groei

Driessen Groep

Fondsenwervend event

Liliane City Jungle

Liliane Fonds

Product lancering

HP Elite Dragonfly

HP

Campagne

Kleine Zaden, Grote Daden

Plantum

Beurs

Zorg & ICT beurs

PinkRoccade Healthcare

Community event

WinTU/er Village

Technische Universiteit Eindhoven

Festival

The Big Party

Fransen Gerrits

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

sportevenement

Gold on Ice – Huldiging Ireen Wüst

Provincie Noord-Brabant

Talkshow

Take a Seed

Plantum