De Bossche Zomernacht

Een nacht vol verwondering

Een combinatie van een midsummer shopping avond en cultuur. Dat is de Bossche Zomernacht. Een nacht om Bossche retailers en culturele partijen een impuls te geven en Bosschenaren een feestelijke afsluiting van de zomer te bezorgen.

Opdrachtgever | Gemeente 's-Hertogenbosch

Type project | Citymarketing

Jaar | 2022

Gemeente ’s-Hertogenbosch sprak de wens uit om voor Bossche retailers een initiatief te ontplooien. Mede omdat een eerder project i.s.m. culturele partijen in de stad niet haalbaar bleek te zijn, hebben we het idee geopperd om hier een verrassende combinatie van te maken.

Vraag

Antwoord

Wanneer de zinderende zomerhitte de stad verlaat, de stilte haar intreden wil doen, gaat het warme stadshart van ’s-Hertogenbosch open! Op een avond in september, tot na middernacht, vond de afsluiting van De Bossche Zomer plaats; De Bossche Zomernacht! Een midsummer shopping avond in combinatie met een goed cultureel programmering, gratis en toegankelijk, voor en door Bosschenaren. Bossche winkeliers verwelkomden Bosschenaren en bezoekers om ’s-nachts hun slag te slaan voor de laatste mooie dagen. Vakantiegeld al uitgegeven? Dat was niet erg, op verschillende locaties in winkels en musea waren pop-up podia waar men gratis tussen de strandstoelen kon kijken naar Bossche Parels: comedy, jazz, urban-art, kleinkunst, poëzie en meer!
Video afspelen

Jubileum

Makers van Waarde, al 75 jaar

Hazenberg

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Fondsenwervend event

Swim to Fight Cancer

Stichting Swim to Fight Cancer

sportevenement

Gold on Ice – Huldiging Ireen Wüst

Provincie Noord-Brabant

Beurs

Zorg & ICT beurs

PinkRoccade Healthcare

Festival

Festival Groei

Driessen Groep

Campagne

Kleine Zaden, Grote Daden

Plantum

Online talkshow

De Staat van Leiderschap

De Baak & VNO-NCW

Citymarketing

Visioenen van een Genie

Stichting Jheronimus Bosch 500

sportevenement

Vestingloop

Stichting Vestingloop