The Big Party

Een beestachtig festival in het weiland

Hoe vier je het 125-jarig bestaan als familie- en veevoederbedrijf? Precies, groots! Op een leeg weiland in Erp bouwden we een fantastisch festival voor klanten, relaties, vrienden, familie en lokale inwoners. Geheel in stijl én met een koninklijk tintje.

Opdrachtgever | Fransen Gerrits

Type project | Festival

Jaar | 2022

In 2022 vierde familie- en veevoerbedrijf Fransen Gerrits het 125-jarig bestaan. Aan Artishock de vraag hoe betekenis te geven aan dit bijzondere moment.  Een moment voor diverse doelgroepen (relaties, klanten, lokale inwoners, vrienden) en met als doel hen te bedanken en samen op een memorabele manier stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.

Vraag

Antwoord

Omdat Fransen Gerrits met name gespecialiseerd is in varkensvoer en deze mijlpaal een groots feest verdiende bedachten we The BIG Party; een geweldig jubileumfestival. Ooit begonnen in 1897 met de molen, waar de 4 molenwieken de organisatie draaiende hielden. Nu, 125 jaar later, is het de 4e generatie die, samen met alle medewerkers, de organisatie succesvol maken. Langs de ‘memorylane’ konden mensen herinneringen ophalen. Mede door de betrokkenheid van lokale partners, werd het een beestachtig jubileum festival.

Als kers op de taart mocht Fransen Gerrits tijdens het festival het predicaat hofleverancier ontvangen. Kortom: een dag met een gouden randje.

Product lancering

HP Elite Dragonfly

HP

Online talkshow

Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Provincie Noord-Brabant

Koninklijk event

Nationale Koningsdag Tilburg

Gemeente Tilburg

Opening

Kind is Koning

Willem-Alexander Kinderziekenhuis

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

sportevenement

Gold on Ice – Huldiging Ireen Wüst

Provincie Noord-Brabant

Campagne

Planten Peepshow & Peptalk

Plantum

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

Fondsenwervend event

Klimmen voor de restauratie aan de Sint-Jan

Stichting Nationaal Monument Sint-Jan

Congres

Op Sporen van Ondermijning

Taskforce RIEC