The Big Party

Een beestachtig festival in het weiland

Hoe vier je het 125-jarig bestaan als familie- en veevoederbedrijf? Precies, groots! Op een leeg weiland in Erp bouwden we een fantastisch festival voor klanten, relaties, vrienden, familie en lokale inwoners. Geheel in stijl én met een koninklijk tintje.

Opdrachtgever | Fransen Gerrits

Type project | Festival

Jaar | 2022

In 2022 vierde familie- en veevoerbedrijf Fransen Gerrits het 125-jarig bestaan. Aan Artishock de vraag hoe betekenis te geven aan dit bijzondere moment.  Een moment voor diverse doelgroepen (relaties, klanten, lokale inwoners, vrienden) en met als doel hen te bedanken en samen op een memorabele manier stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.

Vraag

Antwoord

Omdat Fransen Gerrits met name gespecialiseerd is in varkensvoer en deze mijlpaal een groots feest verdiende bedachten we The BIG Party; een geweldig jubileumfestival. Ooit begonnen in 1897 met de molen, waar de 4 molenwieken de organisatie draaiende hielden. Nu, 125 jaar later, is het de 4e generatie die, samen met alle medewerkers, de organisatie succesvol maken. Langs de ‘memorylane’ konden mensen herinneringen ophalen. Mede door de betrokkenheid van lokale partners, werd het een beestachtig jubileum festival.

Als kers op de taart mocht Fransen Gerrits tijdens het festival het predicaat hofleverancier ontvangen. Kortom: een dag met een gouden randje.

Congres

Op Sporen van Ondermijning

Taskforce RIEC

Opening

Kind is Koning

Willem-Alexander Kinderziekenhuis

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Online talkshow

Onderwijs van Morgen Live!

Malmberg

Campagne

Kleine Zaden, Grote Daden

Plantum

Product lancering

Onthulling van het Combat Support Ship

Marin

Kennis-event

EXPO Miscanthus

Vandinter Semo

Fondsenwervend event

Swim to Fight Cancer

Stichting Swim to Fight Cancer

Campagne

Planten Peepshow & Peptalk

Plantum

Online talkshow

Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Provincie Noord-Brabant