Kuijpers100

Een jaar vol mijlpalen

De technische dienstverlener Kuijpers bestond in 2021, 100 jaar! Daar is Kuijpers trots op. Artishock ging voor Kuijpers op zoek naar wat er wél mogelijk was in de corona pandemie en maakte er ondanks alle beperkingen een bijzonder jaar van. Het hele jaar stond in het teken van vertellen, vieren en verbinden. Zowel met eigen mensen als met relaties.

Opdrachtgever | Kuijpers

Type project | Jubileum

Jaar | 2020-2022

Om het 100-jarig bestaan te vieren, stil te staan bij alle mijlpalen en het merk nog sterker te positioneren werd aan Artishock gevraagd om van 2021 een speciaal jaar te maken en op diverse manieren deze mijlpalen extra ruchtbaarheid te geven.

Vraag

Antwoord

Wij bedachten – met een knipoog naar de historie van Kuijpers – onder meer het idee van het ombouwen van een ‘oude Citroën HY’ tot een mobiele studio. Deze speciale Kuijpers Studio ging elke dag op pad naar bouwlocaties, kantoren, leveranciers, klanten of op bezoek bij mensen thuis. Zo faciliteerden de mensen van Kuijpers ontmoetingen, maakten zij radio, namen vlogs op en zorgden voor een hapje en drankje. Voor relaties organiseerden wij een serie online kennis-events, genaamd Kuijpers Talks, waarin maatschappelijke onderwerpen – zoals de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed of de ontwikkelingen in de life sciences ten behoeve van een gezonder Nederland – centraal stonden. Tot slot,  kwamen 2500 medewerkers en hun familie samen in Helmond tijdens het Kuijpers Familiefestival op eigen terrein.

Zo vierde Kuijpers samen haar collega’s stakeholders/klanten dit bijzondere jubileum.

Fondsenwervend event

Villa Pardoes Winterrun

Villa Pardoes

Campagne

De Bossche Bespaar Karavaan

Gemeente 's-Hertogenbosch

Kennis-event

EXPO Miscanthus

Vandinter Semo

sportevenement

Gold on Ice – Huldiging Ireen Wüst

Provincie Noord-Brabant

Fondsenwervend event

Klimmen voor de restauratie aan de Sint-Jan

Stichting Nationaal Monument Sint-Jan

Online talkshow

De Staat van Leiderschap

De Baak & VNO-NCW

Festival

The Big Party

Fransen Gerrits

Online talkshow

Onderwijs van Morgen Live!

Malmberg

Campagne

Kleine Zaden, Grote Daden

Plantum

Festival

Festival Groei

Driessen Groep