Brabant Solar Day Online

Innovatie en duurzaamheid

Voor de provincie Noord-Brabant organiseerde Artishock een internationaal event waarin gasten alles te weten kwamen over innovatie op het gebied van solar.

Opdrachtgever | Provincie Noord-Brabant

Type project | Talkshow

Jaar | 2021

Nederland en Brabant staan de komende jaren voor een aantal belangrijke maatschappelijke opgaven, waaronder de energietransitie. Solar speelt hierin een belangrijke rol. Provincie Brabant wil graag haar positie op het gebied van Solar & Innovatie versterken, haar internationaal netwerk verbreden, investeerders aantrekken en het Brabants ecosysteem versterken. Voor de provincie bedacht en organiseerde Artishock daarom een internationaal solar event waarin gasten alles te weten kwamen over innovatie op het gebied van solar.

Vraag

Antwoord

Samen met Provincie Noord-Brabant en Solliance organiseerden we Brabant Solar Day. Vanwege de coronamaatregelen werd het een online talkshow, live uitgezonden vanaf de High Tech Campus in Eindhoven. Hierin bespraken we zowel innovatieve technologieën als de uitdagingen en kansen op het vakgebied zonne-energie en innovatie. De initieel bedachte guided tours werden omgebouwd tot virtual tours langs innovatieve bedrijven in de solar branche.

Video afspelen

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Campagne

De Bossche Bespaar Karavaan

Gemeente 's-Hertogenbosch

Talkshow

Take a Seed

Plantum

Jubileum

Een jubeljaar

Maatschappij van Welstand

Kennis-event

EXPO Miscanthus

Vandinter Semo

Campagne

EKP maakt ontmoetingen…

EKP

Fondsenwervend event

Villa Pardoes Winterrun

Villa Pardoes

Jubileum

Kuijpers100

Kuijpers

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

Talkshow

Aandacht voor Elkaar

Rijksoverheid