EXPO Miscanthus

Discover the possibilities

‘Expo Miscanthus 2022’ was het slot van 5 jaar samenwerking en onderzoek naar de voordelen en toepassingsmogelijkheden van het gewas Miscanthus, waarbij onderzoeksresultaten op inspirerende wijze getoond werden aan belanghebbenden in de industrie, landbouw en politiek.

Opdrachtgever | Vandinter Semo

Type project | Kennis-event

Jaar | 2022

Hoe kunnen we project- en onderzoeksresultaten van de afgelopen 5 jaar op een inspirerende manier overbrengen op partners, bedrijven en anderen belanghebbenden? Het bio-economische project GRACE bestaat uit een unieke samenwerking van 22 partners, waaronder Vandinther Semo, met een academische of industriële achtergrond. De afgelopen jaren hebben zij onderzoek gedaan naar de voordelen van het gewas Miscanthus, o.a. op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en naar de toepassingsmogelijkheden van het restproduct.

Vraag

Antwoord

Tijdens ‘Expo Miscanthus 2022’ waren er verschillende sprekers over de betekenis van Miscanthus voor diverse industrieën als gewas, als landbouwproduct en als industrieel eindproduct. Ondernemers presenteerden hun (eind) producten in de vorm van een expositie en er was een trip door de velden om het gewas in levende lijven te aanschouwen.

Video afspelen

Jubileum

Makers van Waarde, al 75 jaar

Hazenberg

Online talkshow

Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Provincie Noord-Brabant

Online talkshow

Onderwijs van Morgen Live!

Malmberg

Koninklijk event

Nationale Koningsdag Tilburg

Gemeente Tilburg

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Fondsenwervend event

Liliane City Jungle

Liliane Fonds

sportevenement

Vestingloop

Stichting Vestingloop

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

Beurs

Zorg & ICT beurs

PinkRoccade Healthcare

Festival

Festival Groei

Driessen Groep