Onthulling van het Combat Support Ship

Het 10.000ste scheepsmodel

Ter gelegenheid van de lancering van het 10.000ste schip van Marin, bedachten wij een concept met daarin een spectaculaire show waarin de Identiteit van MARIN over het voetlicht gebracht werd.

Opdrachtgever | Marin

Type project | Product lancering

Jaar | 2018

Maritiem Research Institute Netherlands (MARIN), één van ’s werelds meest toonaangevende kennis- en onderzoeksinstellingen in de maritieme sector, onthulde in 2018 het 10.000ste scheepsmodel. Wij werden gevraagd om dit op een spectaculaire manier te onthullen.

Vraag

Antwoord

Wij ontwierpen voor MARIN een show waarin op spectaculaire wijze het 10.000ste scheepsmodel werd onthuld, het Combat Support Ship. MARIN test schepen door ze op de nanomilimeter als model te maken voordat de productie start, om te kijken hoe deze schepen zich gedragen in allerlei situaties. Ze hebben hiervoor bassins waarin stroming, golven en wind kunnen worden gesimuleerd. Bovendien maken ze de schepen eerst ook virtueel. Wij hebben hiervan gebruik gemaakt door het virtuele schip te tonen op een gigantisch scherm dat in het water hing, en vervolgens omhoog werd gehesen waarbij een enorme watertank in beeld kwam en het fysieke model ons tegemoet kwam varen ondersteund met muziek en een lichtshow.

Video afspelen

Festival

Festival Groei

Driessen Groep

sportevenement

Vestingloop

Stichting Vestingloop

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Online talkshow

Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Provincie Noord-Brabant

Talkshow

Brabant Solar Day Online

Provincie Noord-Brabant

Jubileum

Makers van Waarde, al 75 jaar

Hazenberg

Citymarketing

De Bossche Zomernacht

Gemeente 's-Hertogenbosch

Live event

Graduation Show MomenTUm

TU Eindhoven

Online talkshow

Onderwijs van Morgen Live!

Malmberg

Campagne

EKP maakt ontmoetingen…

EKP