WinTU/er Village

You Bèta be there!

Een gezellig winterse village, als een pop-up kaart verrezen op de Technische Universiteit Eindhoven, waar studenten en medewerkers elkaar kunnen ontmoeten en waar medewerkers een kerstcadeau uit kunnen zoeken in de online & fysieke Giftshop. Een plek waar alle faciliteiten uit een klein dorp op passende wijze geïntegreerd zijn. Dat is WinTU/er Village, you Bèta be there!

Opdrachtgever | Technische Universiteit Eindhoven

Type project | Community event

Jaar | 2022 & 2023

Het bedenken, opzetten en organiseren van dé wrap-up van het jaar voor medewerkers en studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, dat was de opdracht van de Technische Universiteit aan Artishock. Een feestelijke afsluiting van het jaar waar ontmoetingen plaatsvinden, kerstgeschenken worden uitgedeeld en waar leuke activiteiten georganiseerd worden voor en door de community. Challenge accepted!

Vraag

Antwoord

We bedachten hiervoor De WinTU/er Village. In de periode voor de kerstvakantie toverden we een deel van het gebouw ‘Atlas’ om tot een winters, gezellig dorp dat als een soort pop-up kerstkaart was verrezen en dat onderdak bood aan de verschillende ‘bewoners’ (TU/e Community). De Village bestond uit diverse onderdelen met onder andere ‘The Village square’; een gezellig dorpsplein waar de community onder het genot van een hapje en drankje elkaar kon ontmoeten, de ‘Town Hall Cinema’ voor heerlijke cheezy kerstfillms en ‘The Gift Shop’; een cadeaumuur vormgegeven als een XXL Etalage waar achter verschillende ramen de kerstcadeaus voor de docenten en andere medewerkers van TU/e tentoongesteld werden. Middels een qr-code kon het product meteen besteld worden in de online Giftshop, gerealiseerd in samenwerking met Tintelingen. De WinTU/er Village dus, met de toepasselijke ondertitel: You Bèta be there!, was drie weken lang het toneel voor feestelijke programmering. Artishock stond aan de lat voor het bedenken van het concept, het ontwerpen van de setting en het faciliteren/organiseren van de WinTU/er Village. De programmering hebben we samen met de community ingevuld.

Opening

Kind is Koning

Willem-Alexander Kinderziekenhuis

Fondsenwervend event

Villa Pardoes Winterrun

Villa Pardoes

Product lancering

HP Elite Dragonfly

HP

Online talkshow

Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Provincie Noord-Brabant

Online talkshow

Undercover Boss

Xenos

Live event

Graduation Show MomenTUm

TU Eindhoven

sportevenement

Vestingloop

Stichting Vestingloop

Kennis-event

EXPO Miscanthus

Vandinter Semo

Kennis-event

InspiratieFestival

Rabobank Tilburg

Festival

The Big Party

Fransen Gerrits