Zorg & ICT beurs

Eigentijdse beursstand en salestool

Voor PinkRoccade Healthcare ontwikkelden we een representatief beursconcept en een interactieve salestool voor de ‘Zorg & ICT’ beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Opdrachtgever | PinkRoccade Healthcare

Type project | Beurs

Jaar | 2023

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en de jaarlijkse ontmoetingsplek waar zorgprofessionals leren innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Pink Roccade Healthcare vroeg Artishock een onderscheidende beursstand te ontwerpen en te realiseren en de communicatie te verzorgen zodat het verhaal, de producten én de identiteit en diensten van in totaal 8 businessunits op een aantrekkelijke manier overgebracht konden worden op de bezoekers.

Vraag

Antwoord

We ontwikkelden een frisse, eigentijdse beursstand. Met zachte ronde vormen, een eigen smoothiebar en een comfortabele lounge en mindfullness omgeving, passend bij de huisstijl en het menselijke karakter van PinkRoccade Healthcare. We gingen in gesprek met de verschillende businessunits om in kaart de brengen wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze te bieden hebben. Dit is onder anderen verwerkt in een interactieve salestool waardoor (potentiële) klanten makkelijk inzage krijgen in de producten en diensten van PinkRoccade Healthcare. Erg handig voor op de beurs maar ook in klantgesprekken.

Campagne

De Bossche Bespaar Karavaan

Gemeente 's-Hertogenbosch

Online talkshow

Onderwijs van Morgen Live!

Malmberg

Campagne

De gewone schoolkantine

Voedingscentrum

Jubileum

Een jubeljaar

Maatschappij van Welstand

Product lancering

Onthulling van het Combat Support Ship

Marin

Talkshow

Take a Seed

Plantum

Citymarketing

Visioenen van een Genie

Stichting Jheronimus Bosch 500

Fondsenwervend event

Liliane City Jungle

Liliane Fonds

Live event

Graduation Show MomenTUm

TU Eindhoven

Kennis-event

InspiratieFestival

Rabobank Tilburg